top of page

Information til designere og kunsntere
 

Designerspace julemarked 2023, som i år kommer til at foregå i det tidligere fængsel Vridsløselille, i de to første weekender i december: d 2.-3.12. Samt d. 9.-10.12. 

Det er tale om en helt unik mulighed der er opstået sammen med PORTEN, hvor vi åbner dørene til noget helt særligt hvor du sammen med os kan bidrage til at skabe årets hyggeligste julemarked, bestående af de tidligere fængselsceller, som hver især får sit eget unikke og spændende indhold og udtryk, skabt med jeres kunst og design og som vores besøgende får mulighed for at købe og lægge under træet juleaften. Udenfor "murene" vil der sammen med være en lille stemningsfuld markedsplads med juletræ, juletræssalg, små oaser med borde og bænke, hvor man kan nyde en varm gløgg, æbleskiver, kaffe, vand og øl -samt den friske vinteraften i Albertslund.

Vi sørger for at der inviteres til hyggelig juleshopping. Vi stiller ildfade op til at varme fingrene, og der vil være hyggelige boder,  så de besøgende fanges af den helt rette julestemning, der forbindes med de københavnske julemarkeder. 
 

Markedet har gratis entre og er åbent fra 11.00-18.00
 

Vi er i fuld gang med planlægningen og ser frem til, at rigtig mange mennesker kan få glæde af et hyggeligt og særdeles unikt marked med masser af julevarme, kunst og design.

 

ANSØGNING

Ansøgningen sendes til sebrina@designerspace.dk med en kort beskrivelse af dit brand/produkt med tilhørende produktbilleder. Har du CVR-nummer skal dette også nævnes.

 


MARKEDSFØRING
 

Vi kommer til at markedsføre markedet massivt via vores SOME kanaler samt ved at sørge for plakater, flyers, annoncer – og ikke mindst ved hjælp af jer og jeres netværk på Facebook og Instagram.

Til markedsføringen vil vi bede dig sende en kortfattet tekst af dine produkter samt 5 gode billeder af dine værker i god opløsning. Produktbilleder samt ansøgning skal du sende til: sebrina@designerspace.dk
 

PRIS OG TILMELDING
 

Prisen pr. stade/ pr dag er 500.- eks. moms. Prisen inkluderer et bord (180x80) samt 1-2 stole og udgør en lille celle på 7-12 m2. Det er ikke tilladt at sætte ting op på vægge med søm eller skruer, medmindre det er aftalt med Designerspace. Vi kan have udvalgte celler til dette.

 

Det er muligt at booke en eller flere dage på julemarkedet.

I er velkomne til at være to om at dele en stand, dog skal I begge ansøge om en stand.

Booking/tilmelding til julemarkedet er bindende, men man kan dog give sin stand videre hvis du er forhindret/syg. Denne skal dog godkendes af Designerspace.

Du kan stille op fra kl.08.30.00 og pille ned kl. 18.00

Der er naturligvis varm kaffe og croissanter, når du har stillet op. 

 

I din ansøgning kan du ønske at blive placeret ved siden af en anden designer som du kender i forvejen.

Yderligere praktiske oplysninger, oversigt over fordeling på stadepladser mv. følger efter tilmelding og når vi nærmer os.

Da markedet foregår indendørs, er det muligt at lade sine varer stå natten over, det er dog på eget ansvar. 

Tilmelding sker efter først til mølle princippet og du modtager en bekræftelse på din ansøgning umiddelbart efter tilmelding.

Vi forsøger at få et varieret udvalg af kunst og design og du er derfor ikke garanteret en plads, selvom du ansøger inden for fristen. 

 

I tilfælde af at du ikke kommer med i denne omgang, henviser vi til et af vores kommende markeder i foråret, du vil modtage en invitation pr mail efter fristens udløb. Betaling opkræves ved optagelse på markedet.

 

Ansøgningsfrist 25. November. 
 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning! 
 

Stort julekram 
 

Designerspace / Roberto og Sebrina

plakat.2.jpg
51B54F32-7022-4C7F-BC0E-489FC4BBDC72.jpeg
IMG_7437.heic
bottom of page