top of page

Information til designere, kunstnere og interesserede
 

Designerspace er genopstået efter nogle års pause og har allerede planer for 4 nye markeder i 2024. Vi glæder os!

 

Vores lokationer er særligt udvalgt med en god historie, sjæl og en god atmosfære.

 

Den 4. og 5. maj 2024 forvandler vi den gigantiske Tunnelfabrik "TUNNELFABRIKKEN" til et mekka af design, kunst, kunsthåndværk og som noget nyt - fødevarer-iværksættere samt en prototype-afdeling. 

 

Vi vil selvfølgelig krydre dagen med masser af muligheder for lækker mad og drikke. Vi arbejder desuden på at skabe forskellige spændende aktiviteter for alle i alle aldre.

 

Vi opdaterer løbende vores facebookside med mere information.
 

Markedet har gratis entre og er åbent fra 11.00-16.00. Der vil dog være åbent i hallen til senere på aftenen med mulighed for at få et godt glas vin, noget lækkert at spise og forskellige aktiviteter.

 

ANSØGNING                                   

Ansøgningen sendes til sebrina@designerspace.dk med følgende indhold:

 

- Dit navn eller brand

- En beskrivelse af dit brand/værker/produkter

- 3-5 billeder af dine værker/produkter i høj opløsning 

- Link til web

- Evt. CVR-nummer


MARKEDSFØRING
 

Vi kommer til at markedsføre markedet massivt via vores SOME kanaler samt ved at sørge for plakater, flyers, annoncer – og ikke mindst ved hjælp af jer og jeres netværk på Facebook og Instagram.

Til markedsføringen vil vi bede dig sende en kortfattet tekst af dine produkter samt 3-5 gode billeder af dine værker i god opløsning. Produktbillede skal du sende til: sebrina@designerspace.dk
 

PRIS OG TILMELDING
 

Prisen pr. stade/ pr dag er 800.- eks. moms. Prisen inkluderer et bord (180x80) samt 1 stol og pladsen udgør 3 meter * 3 meter. Ønsker du mere plads end 3*3 meter, så skriv til os og vi vil forsøge at imødekomme det. Vil du have en bagvæg  kan dette bestilles. Bagvæg bliver et byggehegn på 3 meter x 2 meter stående på betonklodser. NCC har været så søde at låne os deres byggehegn, så derfor er det uden beregning. Der er dog et begrænset antal, så vi kan ikke garantere alle et hegn. Du er meget velkommen til at tage bagvæg med selv. 

 

Det er muligt at booke en eller begge dage. 

I er velkomne til at være to om at dele en stand, dog skal I begge ansøge. Du har mulighed for at give sin stand videre hvis du er forhindret/syg. Denne skal dog godkendes af Designerspace. Du har mulighed for at aflyse din tilmeldning eller få pengene tilbage op til 30 dage før marked-start.

Du kan stille op fra kl.08.30.00 og pille ned kl. 16:00. Det er ikke tilladt at pakke ned før tid.

Der er naturligvis varm kaffe når du har stillet op. 

 

I din ansøgning kan du ønske at blive placeret ved siden af en anden designer som du kender i forvejen.

Yderligere praktiske oplysninger, oversigt over fordeling på stadepladser mv. følger efter tilmelding og når vi nærmer os markedet.

Da markedet foregår indendørs, er det muligt at lade sine varer stå natten over, det er dog på eget ansvar. 

Tilmelding sker efter først til mølle princippet og du modtager en bekræftelse på din ansøgning umiddelbart efter tilmelding.

Vi forsøger at få et varieret udvalg af kunst og design og du er derfor ikke garanteret en plads, selvom du ansøger inden for fristen. 

 

I tilfælde af at du ikke kommer med i denne omgang, henviser vi til et af vores kommende markeder i sensommeren eller efterår, du vil modtage en invitation pr mail efter fristens udløb. Betaling opkræves ved optagelse på markedet.

 

Ansøgningsfrist er 15 april 2024. 
 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning! 
 

Stort kram 
 

Designerspace / Roberto og Sebrina

Hvad er TUNNELFABRIKKEN?

Da Danmark blev forbundet med Sverige gennem Øresundsforbindelsen i 1990’erne, blev de 20 gigantiske tunnelelementer til bro- og tunnelforbindelsen støbt i en enorm hal i ydre Nordhavn og derfra flådet ud direkte fra hallen og sænket ned under vandet ud for Københavns Lufthavn. Der blev støbt i alt 650.000 kubikmeter beton.

Efterfølgende har ØTC-Hallen, som bygningen officielt hed, været brugt til opbevaring af blandt andet både, teaterkulisser samt alt byinventar (bænke, lamper, pullerter, fliser, cykelstativer m.m.) til det nye Århusgadekvarteret. Hallen har også været brugt til opbygning af 1:1-modeller af Operahusets facade og til produktion af facadeelementerne til THE SILO.

Hallen er 261 meter lang og op til 125 meter bred, og der er 24 meter til loftet. Dermed er den gamle støbehal én af landets største bygninger.

designermarked.2024.jpg
bottom of page