top of page

HVEM ER VI?

 

Designerspace er platform for designere og kunstnere, hvor de gennem markeder får vist deres design, kunst og kunsthåndværk frem. Gæsterne får her mulighed for at komme i direkte kontakt til producenten og muligheden for at erhverve sig unikke produkter indenfor de nyeste trends.

 

Vi har siden 2014 afholdt flere markeder rundt omkring i København, både inde som ude med stor succes og arbejder hele tiden på nye ideer til at fremme vores passionerede entreprenante makers produkter på.

 

Vi sætter stor pris på det tætte samarbejde der opstår udstillerne i mellem og  Designerspace og ser ofte projektsamarbejder på tværs af udstillere og besøgende.

 

Designerspace vision er at skabe, udvikle og tilføre en eksponeringsplatform til designere, kunstnere og kunsthåndværkere, hvor de kan sælge og vise deres produkter, fortælle deres historier og åbne op for nye muligheder.

 

På vores markeder vil I møde de mest talentfulde, inspirerende og kreative designere og kunstnere, som vi udvælger gennem design, æstetik, trends, nytænkning og kvalitet. Dette giver et fantastisk og inspirerende designevent for designere, professionelle, forbrugere og nysgerrige sjæle.

 

Det er ikke alle ansøgere vi har plads til, men vi sørger altid for, at der er stor udskiftning af udstillere til vores markeder, for at bevare et inspirerende designevent præsenteret af mange forskellige talenter.

 

Nyhedsbrev

 

Vil du være én af de første til at vide næste dato og lokation for markederne samt standbooking, så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på de sociale medier.

 

Vi glæder os til at se dig.

 

Bedste hilsner

 

Designerspace teamet

 

Roberto & Simon

bottom of page